2013-01-16 @ 22:30:00 / ~ Allmänt ~

Det här med utseende...

Många klagar på hur man ser ut. Jag har själv ett helt värdelöst självförtroende om det änns räknas som något alls. Hatar min kropp och allting. Men tänk att det kanske finns folk där ute som faktiskt är avensjuka på dig & som skulle göra allt för att få se ut som just dig. Jag tycker alla är perfekta precis som dom är ! Det här med utseende är så himla ansträngande, även fast man själv säger att alla är perfekta som man är så bryr man ju sig fortfarande. Eller iallafall jag gör det, jag kanske inte gör så mycket åt det men jag bryr mig fortfarande. Inte för vad andra tycker, eller jo kanske lite men främst för vad jag själv tycker. Jag tycker att det är lika jobbigt att se de höga siffrorna på vågen varje gång, jag tycker att det är jobbigt att se mina lår när jag sitter ner, att dom typ blir dubbelt så stora. Jag tycker att det är jobbigt att se min mage, önska att den var smalare och lite mer tränad. Kanske att jag vägde mindre. Skulle vilja ha längre hår och fin hy osv.... allt sånt här är jag omöjlgt ensam om !
 
Allt sånt här har varit med oss ända sen vi var små och kollade på bolibompa, andra barnprogram och filmer. Och även filmerna nu för tiden, har alltid varit likadant. Finns väl vissa undantag men oftast så är det ju såhär.... Alla de populära tjejerna med en pinnsmal midja, långa smala ben och stora boobs står i rampljuset och alla älskar dom. De mulliga/runda tjejerna med tandställning och glasögon blir antingen mobbade eller syns inte alls... Vissa filmer eller program finns det ju inte änns någon rund med över huvudtaget, som tex Winx Club, det kollade jag på när jag var liten. Också har vi ju Barbie. Och toppmodeller, där är alla så smala som det går, ser höftbenen och revben jätte tydligt. Förstår inte varför, de lär väl vara bättre att ha med mulliga personer också lixom? för att visa att alla är perfekta, för att vara en bra förebild som man kan se upp till, jag menar inte att det är dåligt att var smal! Utan jag menar, man känner sig ju skit tjock att sitta och kolla på det. Bah jahapp och varför duger inte de lite mulligate då ? Ni förstår vad jag menar. 
 
Så himla irriterande att allting hänger på utseendet! Om ingen skulle bry sig så himla mycket, tror iallafall jag att ingen skulle ha så dåligt självförtroende som många har. Vissa löser det med träning och det är ju faktiskt bra för både kroppen och hälsan. Men så finns det ju en del som väljer att sluta äta eller spyr upp allt. Det kan man ju inte må bra av ? Man får ingen näring alls i kroppen så blir man ju bara trött, yr och allt blir bara jätte jobbigt! Till slut fastnar man i det där och även om de uppnått midjemåttet som de först ville ha så ser de sig själva som tjocka. Och fortsätter, och fortsätter. Så blir det nästan omöjligt att börja äta igen. Nu har ju inte jag upplevt allt det där så vet ju inte riktigt hur det är för dom, men de lär ju iallafall inte må bra av det, eller hur ?
 
Och en till sak som jag stör mig på.... de flesta blir väl kallade tjocka eller något liknsnde någon gång i livet. Då man oftast tar åt sig och självförtroendet försämras. Men de som är smala och någon säger till dom typ "Gud vad smal du är! Du måste fan gå upp i vikt!" det lär väl inte heller vara så kul eller ? vissa kan ju lixom knappt gå upp i vikt oavsätt hur mycket de äter, finns nog människor som får sämre självförtroende av det med. 
 
Åhh samhället vi lever i är helt stört. Själv tycker jag faktiskt nästan att det är finare att vara lite mullig. Nej men jag tycker ALLA är perfekta PRECIS som de är ! Och jag tycker att folk ska sluta hålla på och var så jävla fixerade på sånt här, det är väl ändo insidan som räknas? Tycker jag iallafall. Men det är min åsikt. 
 
Nu blev det mycket här hörni ! Hoppas ni orkade läsa allt ^^ men men, nu orkar iallafall inte jag skriva mera, glömde säkert en massa också men ni förstår poängen? Tycker alla ska vara sig själva, och om ingen respekterar det.... strunta bara i dom! Finns väl inte en ända männsika på jorden som är fel eller? nej.


Postat av: Louise gggggggrässsss

Du är klok du ^^ <3

Svar: hahah ^^ <3
FilippaWestberg

2013-01-19 @ 13:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo